Vi ble 12 stk!

Dagens trening er unnagjort; 12 stk jenter løp og trente styrke i parken sammen. Den strenge treneren var kanskje litt mindre streng i dag; en litt hes og snørrete utgave kjørte selv for halv maskin i dag. Og, det var flere som slet med sykdom, både blant de som møtte opp og blant "hjemmesitterne". Høsten er definitivt over oss, med forkjølelse og influensa på vent rundt neste sving! Håper vi får med flere neste gang:-)


Det ble som vanlig løpt 10 - 11 runder på ca 2 min hver, med 1 min pause mellom. Jeg observerte flere og flere slitne jenter etter hvert som rundene skred frem. Det skal være tungt, om treningen skal i deg den ønskede fremgangen! (Jeg fikk tatt noen bilder av de løpende jentene, det kommer på bloggen i løpet av uken).

Styrkedelen etterpå ble litt forkortet. Det begynner å bli mørkt ute nå når klokka passerer ni på kvelden, det er på tide å skru klokka en time tilbake! Myggen biter dessuten frekt og freidig, og treneren var litt engstelig for å bli for lenge ute etter intervallene (våt & kald...). Men selv om den ble litt kortere enn vanlig fikk vi da kjørt på med både planken, sideplanken, kombinasjonsplanken og båten. Vi fikk også tatt tantearmene og push-ups, samt benløft til siden. Særlig under plankeøvelsene og tanteøvelsene var stønnene hørbare ;-)

Takk for at du kom på dagens trening, håper vi ses igjen om en uke!

Kommentarer