Ny uke, nye muligheter!

Håper dere hadde en fin søndagstur i det nydelige været! Selv benyttet jeg anledning til å få en skikkelig lang løpetur på formiddagen - som ledd i opptrening til halvmaraton i slutten av september. Anbefaler alle å finne seg et løp som motivasjon for å trene jevnt. Spør meg gjerne om tips til hvilke. (Du finner også noen linker til høyre her på bloggen)

Nå er dere forhåpentligvis klare for en ny uke med i alle fall EN skikkelig treningsøkt; nemlig onsdag i parken. Og jeg vil gjerne høre fra dere som vil trene på onsdag, da spesielt om det er mange nok til å kjøre intervalltrening kl 20:00.

Litt om intervallene for de av dere som ikke har vært med før:
Vi løper en løype i parken som er "justerbar" i lengden. Den lengste er ca 550 m, deretter en på 450 m og den aller korteste på ca 350 m. Det er også en mellomløype mellom den korteste og mellomste, slik at alle kan finne en runde som passer til sitt tempo. Vi løper i ca 2 min og 15 sekunder og har en pause på ca 1 min og 15 sekunder. Det er lagt opp til at dere løper 5 slike runder før dere får en lengre pause, og deretter kommer nye 5 runder. Jeg løper 11 x 550, og det er mulig å droppe den lange pausen for å kjøre en ekstra runde sammen med meg.
Viktigste er at man gjennomfører de 2 x 5 rundene på estimert tid! Etterhvert, når kroppen din er blitt mer vant med intervalltreningen, SKAL du utfordre deg selv til å løpe en lengre runde enn den som for deg er normal.

Håper vi ses på onsdag, og legg gjerne igjen kommentar her om du vil trene intervaller evt send meg en sms/mail etc. Det kreves minimum 3 forhåndspåmeldte til intervallene:-)

Kommentarer