Litt stiv og støl etter campen?

Intervalltrening er hardt, og man kan kjenne seg litt mørbanka i bena etterpå. Selv om vi løper på grus er løping hardt for bena og ryggen din - en tur i svømmehallen vil helt sikkert gjøre deg godt og kan kombineres med både familie- og venneaktiviteter. For dere som har tilgang på svømmehall i nærheten er det altså bare å hoppe uti; det gjør bare godt! Her finner du oversikten over badene i Oslo!

En tur på sykkel eller til fots i marka vil også gjøre kroppen din godt; for gode turtips ville jeg f.eks besøkt skiforeningen eller turistforeningen. Dette er perfekt aktivitet for helgen! Mykt underlag for bena, inviter med familie/venner og ta med noe godt å drikke & spise. Det fins også turorienteringsposter man kan ta, og dessuten det velkjente "Kjentmannsmerket" (Les mer her: Kjentmannsmerkets Venner). Turorienteringsposter settes ut av lokale idrettslag, og kan kjøpes på lokale bensinstasjoner og sportsbutikker - spør deg frem! Det fins sågar en side med oversikt over slike! Turorientering

Styrketrening er også temmelig hardt, så for de av dere som deltok på begge øktene føles det ikke bare som bena er mørbanket men også kjernemuskulaturen og armene. Kom deg ut; gå - jogg eller ta sykkelen, og husk litt lett tøying når du kommer inn.


Føler du at kroppen din er ganske restituert etter treningen nå er det bare å kjøre på med en runde av planken, sideplanken og båten - så går alt så mye lettere neste uke! God helg:-)

Kommentarer