HVORFOR

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg gjør dette, helt gratis? 

  • Jeg blir uendelig glad av å hjelpe andre med trening; jeg vet hvor mye livsglede trening gir meg selv - og vil derfor gjerne smitte andre! 
  • Å se 15 jenter og gutter løpe så fort de kan, svikte i knærne når de er i "mål" og smile litt etterpå - det gjør meg så glad og varm langt inn i hjerterota! 
  • Å høre fra dere etterpå, at det var hardt, men likefullt morsomt og bra - det gir meg motivasjon til å sette av onsdagskveldene til dere! 
  • Å observere at dere bli i bedre form, avtaler løpeøkter utenom og spør om deltakelse i løp - det er verdt mye det!!


Takk for at dere gir trening en sjanse, det kan aldri bli galt;-)

Litt om bakgrunnen for Siris Treningscamp:

Dette treningstilbudet kom i stand litt tilfeldig; jeg har selv trent meg opp og tilbake i form etter fødsel, så gjennom meg selv og andre har jeg erfart hvor vanskelig og tidkrevende dette kan være. Jeg forstod etter hvert at det er et "stort marked av nybakte mødre" som trenger både et spark bak og litt hjelp til å komme igang. (Nå tror jeg ikke gruppen er begrenset til mødre da, men det var her det hele begynte). Spesielt magemusklene får for lite trening etter at man har født, og disse sammen med bekken er kanskje de viktigste å bygge opp igjen. En økt i uken er på ingen måte nok til å bygge en "fast og fin" kropp, men det er skritt i riktig retning og jeg håper at flere får idéer til øvelser de lett kan ta hjemme slik at kroppen etter hvert blir sterkere igjen.  


Kommentarer