Strålende start på treningsuka

Hele 9 treningscampere kan i kveld klappe seg på skulderen og notere følgende i treningsdagboka: 16 km, knappe 2 timers trening og høykvalitetsintervaller - alt unnagjort på en mandag. Det er all grunn til å være fornøyd med starten på treningsuka. 



Ole-Martin, Tone, Christian F, Erling, Claus og undertegnede la i vei fra Bakkekroa kl 20, ved Gressbanen møtte vi Trygve og Roald, mens Jens kom til i løpet av første intervall. Oppover bar det, selvfølgelig, på snø, asfalt og noen få ispartier. Jeg løp på vanlige løpesko med litt grep i sålen, og det gikk kjempefint. I ekte treningscamp-ånd løp de raskeste nedover i pausene, slik at vi startet alle drag i samlet flokk. Det ble 7 intervaller på 5 minutter, med 2 minutters pause mellom.

Nydelig utsikt hadde vi også, dessuten:












Alle kom opp, og her er beviset:


Jeg var i baktroppen på vei nedover (også), og vi mistet fort de raskeste av syne. I fall du lurer på om tempo på mandagsbakkene passer for deg: hvis du liker å løpe 5 minutters intervaller med fart 5 km/t (eller 12 min/km), ville du fint klart å henge med i dag. Bli med neste gang!






Alle foto: Claus Håvik

Kommentarer