Hvem er vi?

Treningscamp er for alle mosjonister, uansett nivå, som ønsker noen å trene med. Initiativtaker til treningsgruppen og denne bloggen er Siri, men det fins flere stemmer både på bloggen og på trening. På treningene vil du stifte bekjentskap med flere humørspredere!


Treningscamp(TC) ble startet av Siri Slotterøy Johnsen og arrangerte sin aller første trening i Frognerparken våren 2009 (22. mai 2009). Denne bloggen ble opprettet høsten 2009. Etter noen oppslag i Aftenposten, lokalavisen Ullern/Akerposten og Kondis den første høsten fikk TC etterhvert en relativt stor stamme som var fast på Camp i parken. Dermed var gratistilbudet skikkelig etablert - og nye kom stadig til. Mange ikke-joggere har opp gjennom årene blitt frelste joggere, og mange etablerte joggere har fått en gruppe å trene med og søke råd hos. Det jobbes ikke lenger aktivt med å få mediaoppslag, nye kommer nå til via "verving" eller framsnakking fra Campens eksisterende medlemmer. Mange Campere deltar i løpskonkurranser, og registrerer da Treningscamp som klubb når de melder seg på.

Motbakkeintervallene mandagene, kalt mandagsbakker, er dagens mest populære økt og det vi kjennes for nå. Disse ble startet opp i siste halvdel av 2011 av Torbjørn Grønningen. En del år var Claus Håvik primus motor for økten, og gjorde seg bemerket med servering av julemat ved Tryvannstårnet. Rundt 2019 begynte Anders Nordby å ta tak i å holde liv i mandagsbakkene med jevnlig innkalling til arrangement for treningene og posting i etterkant. Han fungerer i dag som oppmann for økten, og er den som vanligvis kaller inn til den. Men vi er en gruppe som veksler på å bidra og holder liv i dette.

Dagens aktive:

Anders Nordby: ivrig motbakkeløper og maratonløper, har gjerne en del maraton på programmet. Glad i intervaller og sosial løping. Er den som vanligvis kaller inn til mandagsbakke-øktene. Er ambassadør for Nordmarka Skogsmaraton, et løp i Nordmarka med mange bakker og høydemeter som han mener passer godt for de som løper motbakkeintervallene.

Tidligere Treningscampere:Siri (grunnlegger TC): Er en treningsglad trønderjente bosatt i Oslo. Hun er ikke lenger så aktiv i TC men er fortsatt en veldig aktiv løper! Siri løper flere løp i løpet av en sesong og deler mange av sine opplevelser på bloggen sin; http://5-over.com/blog/