Nesten knekt av de doble

 Doble runder er alltid bedre enn enkle, for da blir vi så fort ferdig. Dette sa jeg så kjekt på min første intervalløkt i parken i 2019, og den første på mange måneder. La oss løpe dobbel- enkel-dobbel, det samme en gang til, og to enkle til slutt.Gjett om jeg angret!

Det må jo være at alle de seks andre som hadde møtt opp i snøen og mørket er så spreke, for John og Axel spesielt hadde litt av en fart på de lengste rundene. Vi andre kortet ned noen meter i litt mer lys på noen av de doble. Men det tok ikke lang tid før rundene satt i beina og det ble vanskelig å opprettholde farta for min egen del. Det er ingen tvil om at jeg trenger disse intervallene, ialle fall, godt det er en stund til skikkelig sesongstart!Uansett- vi kom oss gjennom hele pyramidene, og heldigvis for meg var det mulig å korte enda litt ned på et par av rundene. Så holdt jeg hele treningen ut.
Takk til alle som kom, veldig hyggelig å komme i gang igjen! Håper vi ses!

 Var du med?  Registrer deg gjerne her. 

(PS: Tove er åpenbart bedre til å ta bilder i parken enn meg. Men vi var der!) 


     
Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer