En liten konkurranse

Vi tar en oppvarmingskonkurranse før neste utfordring, bli med!

Konkurransen går ut på å tippe din og min sluttid på Sentrumsløpet neste lørdag. Den som kommer nærmest kan velge seg noe fint fra premiehaugen. (Bilder og beskrivelser kommer!) Konkurransereglene er som følger: Skriv en kommentar på denne posten med en tid på deg selv og en tid på meg. (format mm:ss) Du må selvsagt løpe Sentrumsløpet for å delta:-) For å vinne må man også møte på treningscamp, det er der premien deles ut! Vinneren kan utropes etter Sentrumsløpet, og vi tar selvsagt utgangspunkt i de offisielle tidene fra arrangør. Jeg skal gi et lite tips hva gjelder min tid; jeg løp altså halvmaraton nå på 1:39:34 - det tilsvarer ca 47 min på 10 km. Bruker jeg mer enn 47 min kommer jeg til å være pottestur de neste ukene;-)

Siste frist for å melde seg på løpet er i kveld....

Husk også Treningscamp kl 20:00 i morgen!

Kommentarer

  1. Jeg tipper 55,5 min på meg,45,9 på deg!

    SvarSlett
  2. Bra Gøril:-)

    Jeg har redigert bittelitt i innlegget, med ønsket format på tippingen. mm:ss (min:sekunder)

    Gidder du oversette tipset ditt?

    SvarSlett
  3. Da blir det 55:30 på meg,45:50 på deg!

    SvarSlett
  4. Hva er fristen?

    Tror jeg må løpe akkurat 10km en gang for å få en følelse :)

    SvarSlett
  5. Fristen er fredag om en kl 20:00, altså få timer før det braker løs...

    SvarSlett
  6. En konkurranse som ikke forårsaker vondter - det kan jeg like! :) Jeg tipper: 56:30 på meg og 44:30 på deg! Kommer i kveld, med mine nyinnkjøpte, svarte Adidas Adizero Aegis! :D

    SvarSlett
  7. Aegis!! De sikler jeg på!

    Kan forresten IKKE love at denne konkurransen ikke inneholder spor av vondter. Det kan komme til å koste litt av hvert for å nå den tiden dere tipper på dere selv;-)

    SvarSlett
  8. Ja, ja....jeg sukker og tenker at du skal få kose deg med flest mulig tall du Siri-mor :-) her kommer det flere tall og de kommer sånn cirka uten å ha tenkt så nøye.....og helt klart uten å sjekke dine 10km tider fra tidligere!! Det spontane er ofte det beste (eller i alle fall i min verden er det slik!! :-) ). Jeg tipper derfor 47:40 på MEG og 46:40på DEG! og kan med rette si at jeg er ekstra optimistisk for min egene del men "kommer til å være potte sur de neste ukene" (for å gjenta deg Siri) om jeg bruker mer enn 48min!! Silja :-D

    SvarSlett
  9. Knis;-) når jeg nå (i det ikke-spontane) øyeblikket tenker kilometer-tider så tror jeg jaggu jeg var litt vel reservert hva din tid angår Siri.....ja, ja: spist er spist og jeg skal nok få spise den tiden der ja :-)))) Silja

    SvarSlett
  10. Jeg tror jammen jeg blir pottestur om Silja vinner også gitt;-)

    Det kommer oppsummerende post om tippekonkurransen over helga! Håper å få inn flere bidrag

    SvarSlett
  11. Må slenge meg på med et lite tips jeg også. Siri later til å være i meget bra form når en ser på tidene i Drammen og Fredrikstad. Tipper du kommer under 45 minutter og jeg tipper 44:50 i sluttid på deg. Mine ambisjoner er å løpe under 50 minutter, så jeg tipper 49:40 på meg. Hilsen Peer

    SvarSlett
  12. Det er vel ingen fare for at du kommer til å bli potte sur Siri: med de tidene jeg slang opp tidligere i dag så skal det mye til for å vinne gitt.....LOL!! :-) Eller la meg se....genial plan: med mindre jeg forgifter deg dagen før løpet og setter en rakett i min egen rompe! DA kanskje jeg kan klare å vinne denne konkurransen ;-))) Silja -som ler i nissesjegget og fjaser videre!

    SvarSlett
  13. Silja: Fy fy, i skammekroken med seg!

    Peer: Jeg sier jatakk til den tiden, problemet er bare at jeg er seigere enn jeg er kjapp. Så, får se om det går å komme seg under 4:30 i snitt.

    SvarSlett
  14. Jeg tipper 53:10 på meg og 44:49 på deg :)

    SvarSlett
  15. Timen går nok veldig fort, men 67:17 tror jeg kan være en passe ambisiøs tid for meg selv. Du kommer i mål på 45:09.

    SvarSlett
  16. Hello, jeg må nok prøve å gjette jeg også! Skal vi se...tipper at du er i stor form og er i mål på 44:00 minutter. Når det gjelder meg, så håper jeg å bli ferdig på 58:00 min.

    SvarSlett
  17. Dü slänger jag med in en gissning:

    Siri: 45:59
    mig: 52:48

    Ses imorgon laddade och klara för premiärlöpstävling denna säsong!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar