Første vinterlige intervalløkt; SNØ!

Det var kaldt og vinterlig i parken i kveld, for første gang ble det en økt med snø. Ikke så mye at det la seg, men nok til at vi så det dalte ned mens vi løp. Det var forresten uvanlig mange løpere/joggere i parken i kveld, minst to andre grupper som løp på kryss og tvers i løypa "vår".

Vi ble totalt 9 jenter som løp først 6 doble runder og avsluttet med en singelrunde i så høyt tempo som bena kunne bære oss. De doble rundene løper vi på ca 5 minutt, og tar så 1:15 i pause før neste starter. Vi løp også en runde oppvarming og en nedjogging, så totalt fikk dere 15 runder a 450-550 meter avhengig av hvor i runden dere starter. Totalt får man lett ca 10 km løping på denne timeslange økten om man har en bit løping til og fra parken også.

Syns det var skikkelig bra innsats i kveld, spesielt satte jeg stor pris på å få følge på de lange rundene av Ingunn og Lisa G. Vi hadde tre nye jenter i kveld forresten, velkommen til Ellen, Lisa G og Ingunn. Av "gamliser" var det veteran Mari, Lisa S, Ingrid, Astrid og spreke Gudrun med baby i magen! (Man blir gamlis på første økt etter debuten, forøvrig)